Nykøbing Falster Bordtennisklub

 START ¦ OM NFBTK¦ NYHEDER ¦ UNGDOM ¦ SENIOR ¦ VETERAN ¦ KALENDER/LINKS 

LOG-ON WEBMAIL 

Lolland-Falster Mesterskaber (Dansk FI Open)

 

 

2014/15 udgave:  15. november 2014

 

I år er LF-mesterskaberne lavet om til et såkaldt ratingstævne. Det vil sige at man ikke inddeles i aldersgrupper, men udelukkende efter ratingtal. Puljerne søges at være med 6 deltagere, så der kommer mange kampe. Alle går videre fra puljen. De 3 bedste til vinderslutspil og de 3 nederste til trøstslutspil. Alle starter kl. 10:00, så ingen skal vente på andre, når de kommer langvejs fra i bil. Der er mulighed for at deltage i en doublerække senere på dagen, uden at det koster ekstra. 

 

               Indbydelse           Følgeseddel    

       Deltagerliste         Program (pdf) (opd. 12/11)    

       Resultater           Billeder

   

2013/14 udgave:      Indbydelse      Program

2012/13 udgave:      Indbydelse      Program      Resultater

2011/12 udgave:      Indbydelse      Program      Resultater

2010/11 udgave:      Indbydelse      Program      Resultater

2009/10 udgave:      Indbydelse      Program      Resultater

 

 

 

NFBTK er værter

NFBTK er hvert år i november vært for det traditionelle Lolland-Falster Mesterskab. I de seneste år er også Nyråd, som ligger lige uden for Vordingborg blevet inviteret med i den lukkede turnering. Også Kvik Næstved og Holme-Olstrup vil blive inviteret fremover.

 

Rekordtilmelding på ungdomssiden

I det seneste mesterskab (2010/11) var der tale om marginal fremgang på tilmeldingssiden. Medlemstallet har været faldende for klubberne på Lolland og Falster, men til gengæld har vi åbnet stævnet op for klubber fra resten af Danmark. Erfaringen siger at ungerne elsker stemningen ved et sådant stævne, og mange finder netop ud af ved LF-mesterskaberne, at de også gerne vil deltage ved andre stævner fremover. 

 

Frivillige medhjælpere

Ved hjælp af frivillig arbejdskraft er det lykkedes at gennemføre vellykkede arrangementer, som også har kunnet generere overskud til glæde for klubbens pengekasse. Hermed bliver der bedre råd til tiltag til gavn for alle klubbens medlemmer. 

 

Næste mesterskab

I sæsonen 2012/13 afholdes Lolland-Falster Mesterskaberne i perioden 24.-25. november 2012, hvor ungdomsrækkerne afvikles lørdag, mens de voksne spiller søndag.

 

Forsvarende Mestre

Ved de senest afviklede mesterskaber vandt Thomas Jensen (Frem Sakskøbing) finalen i Herre Elite Single over Svenne Johansen (Frem Sakskøbing). Der blev ikke gennemført en Dame Elite række.

 

 

 

 

 

NYHEDER:

 

Alle Nyheder

Resultater - Ungdom

Pointstævneresultat

Resultater - Senior

Resultater - Veteran

Stævneresultater

Ratinglisten

LF-Mesterskaber

 

 

 

 

www.nfbtk.dk © 2014 • Webmaster Thomas Krejdal